Questions from a Confused Hindu

published on February 15, 2010

Shri Surinder Paul Attri’s take on question posed by a confused Hindu who went for a debate with his Muslim Friend

——————————————————————————————– 

Confused Hindu’s Request

 Dear friends last day i had a debate with one of my musilm friend about religion .we had a good debate .and i woundred he know the who quranan very well dand what it says and on the other hand i could not answer some of his questions .he was not accpecting any thing of hinduism and want to convey me his islam is the best religioni under stood i was week in hinduism so now am trying for deep study in hinduism…he had some question to me which i could not give a good answer please help me to know the correct answer.
1)why hindus belive in lot of idols .?
2)what is siva linga ?he says its is male gentic organ
3)why brama created different cate people from his body sa mention in vedas.? is it good?
3why hindus dont ate meat and eat vegitables when it also have life?
4)why hinduism is so confious ?
5)why hindus cant pray direct to god.? why hindus need a middle man?
6)what is the real meaning of om?

7)why god have wife and childreen?
8)why hindus dont worship in at regular time?
9)why hinduism could not develop ?
Friends please give me answer .

Surinderji’s Answers

2. My Take:
The nine questions of the Moslem friend of this Hindu ( he may not be Hindu at all ! ), are poorly-worded, and not all that understandable either.

Question # 1: why hindus belive in lot of idols .?
Answer: Hindus do not believe in idols. Hindus believe in the powers, that the idols represent.


Q # 2: why brama created different cate people from his body sa mention in vedas.? is it good?
Answer: Caste System is based on Division Of Labor Principle. It divides society into technicians of various categories. When it is practiced the way it is supposed to be, it is extremely-efficient, and very good in deed. When it becomes perverted, it is less than good.

Q # 3: why hindus dont ate meat and eat vegitables when it also have life?
Answer: Hinduism prefers vegetarianism, but permits non-vegetarian food. Some Hindus eat meat also. Hinduism believes that any food that, works towards the enhancement & elevation of health, is good. Hinduism damns & denounces the slow slaughter of animals, which Islam practices ( and calls it Halal ). Hinduism finds it extremely bizarre that Islam does not feel the least bit of pity for these innocent animals.

Q # 4: why hinduism is so confious ?
Answer: What is this word ” confious ? ” Does he mean confusing or confused ?
It is not Hinduism that is confused, it is Islam which is befuddled & mixed up. Islam does not confront evil at all. Islam blames all evil on a totally-imaginary creature, which it calls ” Shaitaan ( Satan/Devil ). There is no accountability in Islam.
Hinduism confronts evil head-on. Hinduism is based on Karma & Re-Incarnation principle. It puts man in the driver’s seat, and holds him responsible for all actions, good as well as good. He ascends via good Karma, and descends via bad Karma. There is FULL  accountability in Hinduism.

Q # 5: why hindus cant pray direct to god.? why hindus need a middle man?
Answer: This guy is really mixed-up, his statement is un-adulterated balderdash. It is not Hindus who have a middle-man but Moslems who have a middle-man, Hazrat Mohammad, between them & their Allah ( just like Christians, who have a middle man, Jesus Christ ).

Q # 6: what is the real meaning of om?
Answer: OM is a sacred symbol which is chanted in Hindu prayers ( as well as in Buddhist prayers ). It is the shortest of all Mantras. It represents God, both manifested & un-manifested forms of God.

Q # 7: why god have wife and childreen?
Answer: This is strange English, to the last limit.
Any way, this represents Parity-Principle, which we see everywhere in the Universe.

Q # 8: why hindus dont worship in at regular time?
Answer: Hinduism is a religion of the Free. Hindu’s life is spirit & devotion to God, not to a program of control or regimentation. Islam worships at regular times, but Islam is an ideology ( not a religion ), it is wedded to a doctrinaire approach, it carries barrels of barbarism, as well as many ugly warts on its face.

Q # 9 :why hinduism could not develop ?
Answer: Hinduism is a religion of the Free. Hinduism can develop, and has been developing, from its very start, which is far more ancient than Islam. It is Islam which is stuck in the mud, in the mud of seventh century Arabia. Because of the slavery of Islam & of its regimentation, Islam is totally unable to work itself, out of its archaic, antiquated, and barbaric modus operanda.

Surinder Paul Attri

Welcome to Haindava Keralam! Register for Free or Login as a privileged HK member to enjoy auto-approval of your comments and to receive periodic updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available

Responses

Latest Articles from Divisive Agenda

Did You Know?